avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Tatal meu a girat pe cineva care nu mai plateste ...
Discuție deschisă în Executare silită

Tatal meu a girat pe cineva care nu mai plateste imprumutul luat ...

Tatal meu a girat pe cineva care nu mai plateste imprumutul luat de la IFN. I s-a pus poprire pe pensie, Intre timp si tatal meu a decedat. Ce se intampla cu datoria? Cine o plateste? Revine succesorilor tatalui meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:21, 27 Martie 2022
Datoria rămasă, revine în sarcina moștenitorilor care acceptă moștenirea rămasă de la părintele decedat.
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2022
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce se intampla cu datoria? Cine o plateste? Revine succesorilor tatalui meu?

de platit, trebuie sa o platesca cine a luat creditul.
tatal dvs platea saracul, in calitate de girant, nu era o datorie proprie, asa ca nu vreti prelua in calitate de mostenitori aceasta datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salariu ancafarcas ancafarcas Sotul meu a mai avut inca doi frati, ulul dintre ei a murit in urma cu trei luni ( s-a spanzurat). Fratele care a murit a avut luat un imprumul pentru care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu s-a pus girant in anul 2014 impreuna cu ... simi.sim simi.sim Buna ziua, Tatal meu s-a pus girant in anul 2014 impreuna cu alte 2 persoane si in ultimii ani i s-a oprit 1/3 din pensie din cauza ca persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are un credit dechis la o entitate tip ifn, ... rzlate@yahoo.com rzlate@yahoo.com Buna ziua. Tatal meu are un credit dechis la o entitate tip IFN, CAR METROPOLITAN, punand ca girant unul dintre prietenii sai. In urma acestuia, ramane ... (vezi toată discuția)