avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA Norma Fixa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA Norma Fixa

Buna ziua,

Daca am un PFA cu norma fixa care are sediul profesional in Bucuresti si eu am buletin de Valcea, ce trebuie sa fac ca sa platresc norma fixa aferenta pentru Bucuresti?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 11:38, 26 Ianuarie 2010
Nu platesti norma ci taxele ce se aplica la norma respectiva adica:

-impozit pe venit, mergi la administratia fiscala din sectorul unde ai sediu( acolo unde ai depus si actele pt inregistrarea fiscala dupa infiintare). Sau se pot depune si online.
-sanatate(CAS), poti sa faci contract cu orice casa, nu neaparat unde e sediul profesional.
-CASS(daca e cazul) - tot la casa de asigurari sociale si pensii de pe raza sediului profesional.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
grandanat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere pfa administratie financiara/depunere formular 220 iulia1954 iulia1954 Buna ziua, In urma infiintarii unui PFA, legea spune ca trebuie sa ma inscriu la administratia financiara in termen de 15 zile. Ceea ce am si incercat sa ... (vezi toată discuția)
Unde pot/trebuie sa depun dosarul pt pfa, daca am adresa din buletin intr-un oras si mutatie in altul? newt1 newt1 buna ziua. v-as ruga daca poate cineva sa m-ajute cu rasp la intrebarile urmatoare: 1)daca adresa din buletin este in craiova, dar am mutatie in bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)