avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... unde pot/trebuie sa depun dosarul pt pfa, daca am ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

unde pot/trebuie sa depun dosarul pt pfa, daca am adresa din buletin intr-un oras si mutatie in altul?

buna ziua. v-as ruga daca poate cineva sa m-ajute cu rasp la intrebarile urmatoare:
1)daca adresa din buletin este in craiova, dar am mutatie in bucuresti, pot sa depun dosarul pt pfa la primaria de sector de aici(din bucuresti) sau pot doar in craiova?
2)as vrea sa-mi fac pfa-ul pt a redacta articole online, in engleza, de cca 400cuv. pe diverse teme, pt o firma care cere neaparat pfa pt colaborare si specifica faptul ca nu vor in mod deosebit sa fii/devii expert pe vreunul din domeniile din care iti dau subiecte: pentru asta ce caen imi trebuie? este suficient certificatul cambridge de advanced english sau am nevoie de alt tip de diploma/certificat pt a obtine autorizatia? daca nu am punct de lucru, practic, ci doar sediu social, mai am nevoie de acordul asoc. de locatari etc?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: newt1 , utilizator 22:44, 10 Februarie 2011
Mai intai de toate aflati ca dosarele pentru infiintare PFA se depun NUMAI la Registrul Comertului; Primariile nu mai au nici o treaba ......
Pentru alte detalii aceesati www.onrc.ro

Eu cred ca cu certificatul cambridge este suficient. Cod caen ar fi 7430. Si urmarin sfatul a cele de antai care are toate dreptate ai nevoi de un document pe care dovedesc drept de folosinta a sediului, nu neaparat domiciliul personal.
va multumesc mult
am inteles ca acum nu se mai depun la onrc, ci la primaria in carei raza ai domiciliul/sediul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de traducere moldovangigi moldovangigi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca: 1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de ... (vezi toată discuția)
Eliberare atestat traducator claudiuta claudiuta Buna! Stiu ca pentru eliberarea unui atestat de traducator trebuie depus un dosar la Min Cultelor ,sau daca ai facut facultatea de litere specializare lb ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)