Buna ziua. Din 6.10.2023 am chemat in instanța Finanțele Publice Arges. Pentru anularea unui act de control (întocmit ca și cum firma nu ar fi plătitoare de TVA deși suntem înscriși in vectorul fiscal încă de la înființare ca și plătitori de TVA).Cererea a fost depusă la Judecătoria Pitesti … la primul termen s- a amânat din cauza neprezentării (nu s- a prezentat avocatul ) la al doilea termen m- am prezentat personal (avocatul lipsa )… și mi s- a spus ca nu intra in competentă lor și a fost declinat la Trigunalul Arges.Doresc sa știu in cât timp se primește hotărârea de la Judecătoria Pitesti și citația de la Trigunalul Arges . Va mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns .
Nu exista un termen cert, depinde de incarcatura fiecarui judecator. Daca trec mai mult de 2-3 luni puteti formula o cerere de urgentare a redactarii, dar nu este o solute garantata a avea vreun efect.
Og 5/2001
emilius
am introdus o cerere de emitere somatie de plata pentru o suma de peste un miliard ... la judecatorie, din prostie, neatentie si graba. trebuia dsepusa la ... (vezi toată discuția)