avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Din 6.10.2023 am chemat in instanța ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Din 6.10.2023 am chemat in instanța Finanțele Publice ...

Buna ziua. Din 6.10.2023 am chemat in instanța Finanțele Publice Arges. Pentru anularea unui act de control (întocmit ca și cum firma nu ar fi plătitoare de TVA deși suntem înscriși in vectorul fiscal încă de la înființare ca și plătitori de TVA).Cererea a fost depusă la Judecătoria Pitesti … la primul termen s- a amânat din cauza neprezentării (nu s- a prezentat avocatul ) la al doilea termen m- am prezentat personal (avocatul lipsa )… și mi s- a spus ca nu intra in competentă lor și a fost declinat la Trigunalul Arges.Doresc sa știu in cât timp se primește hotărârea de la Judecătoria Pitesti și citația de la Trigunalul Arges . Va mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:29, 25 Aprilie 2023
Nu exista un termen cert, depinde de incarcatura fiecarui judecator. Daca trec mai mult de 2-3 luni puteti formula o cerere de urgentare a redactarii, dar nu este o solute garantata a avea vreun efect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 5/2001 emilius emilius am introdus o cerere de emitere somatie de plata pentru o suma de peste un miliard ... la judecatorie, din prostie, neatentie si graba. trebuia dsepusa la ... (vezi toată discuția)
Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala platitoare de tva valentina370 valentina370 Buna ziua cum imi pot da seama daca Intreprinderea individuala pe care am infiintat-o de curand e sau nu platitoare de TVA? nu scrie nicaieri pe certificat si ... (vezi toată discuția)