avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completarea declaratiei 212 pentru pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completarea declaratiei 212 pentru pfa

Buna ziua,

La declaratia 212 pentru pfa, ce se trece mai exact la numar document si data, se trece acel nr de ordine reg com? Exemplu: F22/123/1.01.2023, se va trece 123 la nr si 1.01.2023 la data?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:25, 24 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La număr treceți F22/123

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Document de autorizare pentru declarația unica suhateanu.lucia suhateanu.lucia Buna ziua, Unde găsesc pentru rubrica din declarația unica I.1.1.A.6 documentul de autorizare ? Care este numărul documentului( sau unde găsesc acest ... (vezi toată discuția)
Completare du 212 pfa AlexDanMatei AlexDanMatei Buna ziua, am schimbat recent adresa sediului profesional al PFA-ului si mi-a fost emis un nou certificat de inregistrare. La completarea declaratiei 212 la ... (vezi toată discuția)