avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare DU 212 PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare DU 212 PFA

Buna ziua,
am schimbat recent adresa sediului profesional al PFA-ului si mi-a fost emis un nou certificat de inregistrare. La completarea declaratiei 212 la punctul II.1.2.A.4 Documentul de autorizare trec Nr de pe noul certificat si la II.1.2.A.5.2 Data trec - Data eliberarii documentului (acest ultim certificat) sau data inregistrarii initiale de cand am PFA-ul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexDanMatei , utilizator 12:46, 29 Aprilie 2023
De acum veți lucra doar cu ultimul, deci treceți data de pe ultimul.
Multumesc! Am vrut sa fiu sigur, sa nu am suprize cu ANAF-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - anaf-ul nu îmi accepta contractul de comodat la depunerea actelor. care este argumentul legal cu care îi pot convinge? jester0 jester0 Buna seara, Sunt inregistrata recent ca PFA cu sediul profesional in Bucuresti, eu avand buletinul din alt oras, desi locuiesc in Bucuresti; am contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 9602 razviko razviko Buna ziua, Am deschis un PFA cu cod caen principal 9602 si cu sediul profesional acasa (in comuna/localitate), dar imi desfasor activitatea intr-un salon ... (vezi toată discuția)
Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)