PT UN PFA
devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil pt a ii demonstra clientului ca am cumparat materialele? si pt anaf sa vada ce am cumparat? practic e document contabil sau nu?
PT UN PFA
devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil pt a ii demonstra clientului ca am cumparat materialele? si pt anaf sa vada ce am cumparat? practic e document contabil sau nu?
P.S devizul il întocmesc la sfârșitul lucrarii, unde trec toate materialele ce le am cumparat pt client pe numele meu, chiar daca mi a platit factura de la începutul lucrări
Devizul nu e document contabil dar el ilustrează realist printre altele toate materialele folosite în lucrare. Adică nu poți sa-i imputi clientului sa plătească 10 m de țeavă dacă tu în lucrare ai folosit 8 m, ca exemplu. În deviz vede clar cât s-a folosit și poate identifica clar acest lucru și pe teren ( la lucrarea facuta).
Operatiuni contabile
miraj
ce operatiuni contabile si ce acte anexa trebuie sa aiba factura ptr construirea unei hale ptr gater construita ptr un client.
m/ar interesa mai mult situatia ... (vezi toată discuția)