PT UN PFA
devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil pt a ii demonstra clientului ca am cumparat materialele? si pt anaf sa vada ce am cumparat? practic e document contabil sau nu?
PT UN PFA
devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil pt a ii demonstra clientului ca am cumparat materialele? si pt anaf sa vada ce am cumparat? practic e document contabil sau nu?
P.S devizul il întocmesc la sfârșitul lucrarii, unde trec toate materialele ce le am cumparat pt client pe numele meu, chiar daca mi a platit factura de la începutul lucrări
Devizul nu e document contabil dar el ilustrează realist printre altele toate materialele folosite în lucrare. Adică nu poți sa-i imputi clientului sa plătească 10 m de țeavă dacă tu în lucrare ai folosit 8 m, ca exemplu. În deviz vede clar cât s-a folosit și poate identifica clar acest lucru și pe teren ( la lucrarea facuta).
Operatiuni contabile
miraj
ce operatiuni contabile si ce acte anexa trebuie sa aiba factura ptr construirea unei hale ptr gater construita ptr un client.
m/ar interesa mai mult situatia ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.