avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am o problema putin iesita din comun! In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am o problema putin iesita din comun! In iulie 2021 ...

Buna seara,

Am o problema putin iesita din comun!

In iulie 2021 s-a inceput executia unei sali de sport. In luna februarie 2022, am reziliat amiabil contractul cu RTE X, in septembrie 2022 beneficiarul a reziliat contractul cu dirigintele de santier!
Intre timp, beneficiarul a semnat contractul de dirigintie de santier cu RTE -ul X - are si autorizatie de diriginte!

Pana aici nu ma deranjeaza, s-a semnat un noi contract de diriginte, deblocam santierul, mergem mai departe, insa problema este ca acum domnul diriginte ne transmite raport de neconfirmitate pe lucrarile semnate de el ca fiind in conformitate atunci cand era el rte!

Ce am putea face?

Alte discuții în legătură

Experienta similara constructii vamconstructii vamconstructii Buna seara, in urma participarii la o lictitatie de reabilitare a unei cladiri am fost desemnati castigatori, la experienta similara am prezentat lucrari ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract diriginte de santier IUL23 IUL23 Va solicit o lamurire daca sunteti amabili, caci am dori la Primaria Tg.Neamt sa reziliem un contract de dirigintie de santier, unui specimen ce stie doar sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de antrepriză cu grave erori de execuție: cum pot constrânge constructorul să-mi restituie sumele care nu i se cuvin? vasea_13 vasea_13 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat la problema pe care o expun: In ianuarie am incheiat un contract cu o firma in vederea construirii unei case la rosu. ... (vezi toată discuția)