avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla daca o persoana decedata are copii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla daca o persoana decedata are copii?

Sotul matusii mele a avut doua casatorii inainte de a se insura cu matusa mea. Cum pot afla daca din casatoriile anterioare au rezultat copii? Detin actul de deces al unchiului meu si actul de nastere pe care sunt trecute numele sotiilor, datele la care au avut loc casatoriile si datele la care s-au pronuntat divorturile. Atat matusa mea, cat si sotul sunt decedati.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:06, 26 Aprilie 2023
Solicitati oficial relatii la serviciul de evidenta populatiei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți numărul și data sentintelor de divorț, procurați copii legalizate de la arhiva instantelor care le-au pronunțat.
În cuprinsul fiecărei hotărâri de divorț este scris dacă din căsătoria respectiva au existat copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat deces Sorinelsalagean Sorinelsalagean Care sînt actele care trebuie depuse pentru eliberare certificat deces in germania. Mentionez ca a fost căsătorit nu are certificat căsătorie (pierdut) ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea nasterii si casatoriei din strainatate, in romania claudymaria claudymaria sunt cetatean roman casatorita de 5ani cu un spaniol si avem o fetita de 1 an .cum procedez ptr. a o inregistra in evidenta populatiei in Romania.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)