avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o întrebare dacă un angajat a lucrat 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o întrebare dacă un angajat a lucrat 2 ani de ...

Buna ziua,
Am o întrebare dacă un angajat a lucrat 2 an de zile la un angajator și s-a mutat la alt angajator iar după 3 zile s-a îmbolnăvit și a ajuns la urgență și a fost operat de urgență. Noul angajator poate sa nu îi plătească concediu medical? Nu a avut întrerupere doar 1 zi.
Cel mai recent răspuns: Andabia , utilizator 10:03, 26 Aprilie 2023
Cat are de cand lucreaza la actualul angajator?
Maxim 1 luna la noul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul concediu medical camicami camicami Buna tuturor, am un caz cu care nu m-am mai intalnit: salariat nou ,angajat cu 03.12.2011,lucreaza 11 zile dupa care primeste concediu medical ,urgenta, ... (vezi toată discuția)
Somer in concediu medical dgrsj dgrsj [b]Somer:[/b] 1-daca ma imbolnavesc am dreptul la Concediu medical? 2-cum procedez cu certificatul medical? 3-perioada de somaj se intrerupe pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu de boala / situatie neobisnuita dalida_2009 dalida_2009 Buna ziua, Avem o angajata care din saptamana a 6 a de sarcina nu a mai venit la serviciu, din acel moment aducand concedii medicala (cod 01 boala ... (vezi toată discuția)