avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Știe cineva cam cât durează o conversie de cf la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Știe cineva cam cât durează o conversie de cf la ocpi?

Știe cineva cam cât durează o conversie de cf la ocpi?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:25, 26 Aprilie 2023
ODG 700/2014 actualizat Regulamentul de avizare, receptie si înscriere în evidentele de cadastru si carte funciara din 09.07.2014
Art. 363. – Conversia cărţii funciare reprezintă procesul de transcriere în format electronic a poziţiilor active din cartea funciară în format de hârtie.

Termenul legal de solutionare este de 30 de zile daca nu exista diferente intre scripte si realitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege corectie cadastru teren Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Am citit undeva la un moment dat faptul ca s-a emis o lege prin care rectificarea titlului de proprietate in cazul in care exista diferenta intre ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren olaroiu olaroiu Articolul 118 - ODG 700/2014 actualizat din Regulamentul de avizare, receptie si înscriere în evidentele de cadastru si carte funciara din 09.07.2014 spune ... (vezi toată discuția)
Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)