avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dividentele neridicate de actionari din 2020
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dividentele neridicate de actionari din 2020

buna ziua
Dividentele neridicate de actionari din 2020 si care se regasesc in evidentele contabile se pot prescrie in 2023, cu aprobare actionarilor din adunarea generala. Dupa publicare in B.O. se face inregistrarea contabila pe venituri.

Va rog sa-mi spuneti daca se poate contesta aceasta decizie si cum este mai bine sa facem?
Va multumesc! Cu stima!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Nu puteți contesta.
De fapt în acest an se prescrie dreptul de a ridica dividendele aferente anului 2019.
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividendele se mai prescriu dupa 3 ani? cccristina cccristina am si eu o intrebare ..dividendele se mai prescriu dupa 3 ani/?am citit legea 31/1990 si nu prea inteleg precizez ca dividendele sunt din 2005 si anul ... (vezi toată discuția)
Ridicare dividende SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna seara. am si eu o nelamurire.Administratorul doreste sa ridice dividende din profitul din anul in curs.Cum se procedeaza in aceasta situatie, ce fac in ... (vezi toată discuția)
Dividente restante neridicate RoxanaRamona RoxanaRamona Buna ziua, Societatea unde lucrez a avut in 2008 profit. Dividende s-au incasat in transe in functie de bani, pe tot parcursul anului 2009 si 2010. ... (vezi toată discuția)