avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , am fost sef serviciu in penitenciar , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , am fost sef serviciu in penitenciar , personal civil ...

Buna ziua , am fost sef serviciu in penitenciar , personal civil contractual , responsabilul unei sectii exterioare de detinere , loc de munca incadrat in conditii de munca speciale . Toti subalternii mei pensionati au beneficiat de adverinta de conditii de munca in conditii speciale, eu nu , pe motiv ca nu s-au constatat imbolnavirii .........in randul personalului civil .Locul de munca , inclusiv biroul meu ,au fost expertizate de care comisiile de specialitate pentru determinarea conditiilor periculoase, vatamatoare , etc. Prin urmare locul meu de munca este incadrat in conditii dde munca speciale , nu trebuie sa demonstrez acest lucru asa cum am citit in majoritatea jurisprudentei cu privire la actiunea in constatare a incadrarii locului de munca in conditii speciale . Ce fel de actiune sa formulez in instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 26 Aprilie 2023
Obligatia de a face .. obligarea la eliberarea adeverintei de grupa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt angajat civil in penitenciar , toti s , locul ... marianrodbav marianrodbav Buna ziua sunt angajat civil in penitenciar , toti s , locul de munca este incadrat in conditii speciale , incasez spor pericol , spor conditii vulnerabile , ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in penitenciar, civil, am fost director adjunct, ... marianrodbav marianrodbav Am lucrat in penitenciar , civil , am fost director adjunct , sef serviciu , locul de munca este incadrat in conditii speciale (Anexa 6 HG 1294/2001), colegii ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta - grupa de munca Petrica Nicolae Petrica Nicolae Buna seara, Va scriam in urma cu cateva zile despre acordarea grupei de munca pentru activitati desfasurate in santier,mai precis in campurile ... (vezi toată discuția)