avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, ce presupune actiunea in contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, ce presupune actiunea in contencios administrativ ...

Buna ziua, ce presupune actiunea in contencios administrativ impotriva unei primarii, invocand Legea nr. 554/ 2004 ?
Ma intereseaza pas cu pas acest demers, deoarece primaria respectiva, nu mi-a raspuns pe cai oficiale petitiei mele, in termenul legal de 30 de zile, aceasta avind si numar de inregistrare.
Desigur sunt importante si costurile financiare in acest demers...
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Claudia Cozma , Avocat 19:54, 26 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua.

Despre contenciosul administrativ s-au scris tratate întregi. Luați legătura cu un avocat și discutați concret pe fapte, cu actele în față, stabilind o strategie juridică prin care să obțineți o soluție favorabilă în instață.

Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc raspuns de la primarie !! DUNIC DUNIC Va rog frumos sa ma indrumati, asupra caii de urmat. Am adresat o cerere Primariei si aceasta nu imi raspunde. Cum se procedeaza si care este suportul ... (vezi toată discuția)
Am trimis o petiție la primărie îmi zice la telefon sa le ... Magie1 Magie1 Am trimis o petiție la Primărie îmi zice la telefon sa le trimit copii xerox după certificat moștenitor și contract de donație să îmi răspundă la ... (vezi toată discuția)
Raspuns sesizare catre primarie Suntag Suntag Cum pot obtine un raspuns de la primaria locala? Am inaintat mai multe sesizari in ultimul an si nu am primit niciun raspuns oficial (scris) Sunt obligati ... (vezi toată discuția)