avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Știe cineva dacă se fac gratieri? Auzisem ceva de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Știe cineva dacă se fac gratieri? Auzisem ceva de gratiere ...

Știe cineva dacă se fac gratieri? Auzisem ceva de gratiere dar nu știu nimic concret...s.a aprobat legea grațierii??? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:51, 27 Aprilie 2023
Se mai fac grațieri din când în când, dar la acest moment nu știu dacă Președintele are timp de așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal Iloredana Iloredana Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu noul cod penal. Din cate am inteles nu se stie o data exacta cand va fi adoptat, momentan fiind doar in ... (vezi toată discuția)
Cazier se sterge cu noua pachet de lege all3ss1o all3ss1o Buna ziua am si eu un prieten care a fost condamnat cu suspendare la 3 ani , acum doresc sa va intreb ca in cazul in care se aproba legea asta noua cu ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)