avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune după decesul mamei, tata in viata.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune după decesul mamei, tata in viata.

Buba seara,am si eu o intrebare mai anormala zic eu si anume :Soția a deschis succesiune de pe mama de aproximativ trei ani și avocatul angajat de soție nu prea aținut legătură cu noi de fiecare dată când sa aminat nu ne-a contactat să ne spună ce s-a. întâmplat la proces,nu am primit nici o motivare doar citatia cu noul termen și si așa de trei ani ba nu e ceva la dosar motivații verbale prin mesaje de la avocat ba nu sa depus expertiza nu înțeleg ce face avocatu? de câteva ori am constatat că nu a fost să ne reprezinte la proces.Ce i de făcut? eu cred că nu ne ajută deloc,cum sa procedam mai ales ca nu ne putem întâlni,ultima oara când l-a contactat soția ca sa ne intîlnim ca vorbim s-a șifonat replicînd ;ca ce sa vorbim " sotia are rețineri să îl mai contacteze nu știmce să facem vă rog sa ne îndrumați.
Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:45, 29 Aprilie 2023
Vedeti pe portal just care e stadiul procesului si prezentati-va la termen.
Daca avocatul nu vine, reziliati contractul si cereti-va banii inapoi.
Puneti-va alt avocat.
Cu cine se judeca sotia?
Procesul este intre tatal in viata de care are sotia grije si cei trei mostenitori in urma decesului mamei adica sotia mea si inca doi frati care nu vor sa se inteleaga nu stiu de ce avocatul a deschis astfel procesul el a zis ca daca facea ca sotia sa fie reclamantul si pârîți ceilalți doi frați trebuia să plătească toți taxa de timbru nu știu este așa sau nu.Taxa de timbru nu este una și se plătește o singură dată?
Taxa de timbru se plateste o singura data, dar de fiecare data cand cereti ceva.
.
Mergeti la un avocat sa ca lamureasca, nu stim ce e acolo, cine si ce a cerut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin hotarare judecatoreasca mioara54 mioara54 Buna seara,va rog mult sa ma ajutati intr-o situatie dificila.Sint doua persoane Xde gen feminin si Y de gen masculin.Aceste doua personaje dupa o prietenie ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa pentru numere rosii raul77 raul77 buna ziua o intrebare am si eu si poate este cineva sa ma lamureasca si pe mine am pus un dosar la tribunal pentru un proces cu politia in legatura cu taxa ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral anamaria2 anamaria2 Am urmatoarea problema juridica: mama mea a decedat in anul 2004 si a avut domiciliul intr-o comuna din judetul Suceava, tatal meu inca traieste si locuieste ... (vezi toată discuția)