Am o intrebare legata de frecventa emiterii facturilor de catre un furnizor de servicii de marketing catre clientii sai. Contractul prevede ca prețul convenit pentru executarea contractului este determinabil și reprezintă x% din suma facturată de platformele pe care furnizorul le administreaza pentru beneficiar. Tot contractul prevede ca facturarea se efecteaza lunar.
As dori sa stiu daca se poate intarzia facturarea, de exemplu o luna nu vreau sa emit ci emit luna urmatoare o factura care sa cuprinda la detalii plata nota "servicii 2 luni". De asemenea, sumele facturate nefiind fixe ci dependente de volumul muncii si alti factori, trebuiesc cumva justificate in sensul ca factura trebuie sa contina alte documente care sa justifice de ce s-a facturat o anumita suma?
Reglementati in contract modalitatea in care solicitati plata pretului, iar ratele aferente sunt efectuate in baza facturilor fiscale.
Ele pot fi emise in functie de termenele aferente ratelor, deci si o data la doua luni.
Cec si bilete la ordin
Cent
Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)