avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Plata în avans la un contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Plata în avans la un contract de prestari servicii

Buna ziua. Am incheiat un contract de prestari servicii pentru tiparirea unui volum de lucrari stiintifice, suntem o asociatie non-profit. Contractul prevede plata in avans 40 % iar la livrarea volumelor restul de 60 %. Din motive care tin de contabilitate am dori sa platim toata suma pe baza de factura, inaintea prestarii serviciilor. In contract nu este prevazuta aceasta modalitate de plata. Este in regula, se poate proceda astfel?
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 20 Decembrie 2024
Da. Semnați cu prestatorul un act adițional la acel contract prin care conveniti modificarea condițiilor de plata prin plata integrala în avans și după aceea puteți face și plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare avans. problematica facturilor de avans. nbck nbck Salutare tuturor, Sunt relativ nou venit in randul intreprinzatorilor si de aceea vreau sa ma lamuriti cu urmatoarea dilema. Am contractat de la o firma o ... (vezi toată discuția)
Ajutor valica_21 valica_21 CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr.___/______ 1. PARTILE CONTRACTANTE S.C. CARO IMPEX ... (vezi toată discuția)
Curs valutar la factura proforma iuliaiulia01 iuliaiulia01 Daca emit o proforma, la cursul din ziua emiterii si clientul imi plateste peste 3 zile, eu cand ii facturez factura fiscala, pastrez cursul de pe proforma sau ... (vezi toată discuția)