avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am si eu o problema cu vecinul care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am si eu o problema cu vecinul care a cumparat un ...

Buna ziua,
Am si eu o problema cu vecinul care a cumparat un teren linga mine, si este plecat in strainatate de 30 de ani. Terenul cu deschidere la strada principala este fara gard, si astfel multa lume din sat si din afara satului vine, intra si depune gunoi si toate crengila taiate de la pomi, in spatele terenului vecinului. Daca terenul ar avea gard la intrare, nimeni nu ar mai putea si depune gunoaiele in spatele terenului lui. Ce pot sa fac in situatia aceasta ca vecinul sa poata fi obligat sa si puna gard la intrare la el in curte, pentru ca este foarte jenant, si in plus a devenit si islazul satului la el in curte unde cei din sat care au vaci si capre vin si lasa animalele la el pe teren, ceea ce este foarte jenant pentru mine.Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 19:25, 27 Aprilie 2023
Pentru a-l obliga să-și pună gard, trebuie să apelați la instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oile si vacile vecinului intra in curtea mea csaika csaika Buna ! Am o problema cu vecinul....are o stana, nu departe de curtea mea ingradita, teren intravilan in marginea orasului, problema este ca din 2013, vacile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in locuinta de langa casa mea, vecinul aduce aprox ... Melania1605 Melania1605 Buna ziua! In locuinta de langa casa mea, vecinul aduce aprox 15-20 de vaci la muls si le lasa nesupravegheate peste noapte. Vacile nefiind supravegheate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie: terenul aflat ... geetaa geetaa Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie: Terenul aflat la 15 m de locuinta mea a fost îngrădit de un vecin care isi lasă animalele acolo(vaci si ... (vezi toată discuția)