avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie: Terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie: Terenul aflat ...

Buna ziua!
Ce pot face in urmatoarea situatie:
Terenul aflat la 15 m de locuinta mea a fost îngrădit de un vecin care isi lasă animalele acolo(vaci si cai)a avut si capre .Pe langa mirosul intepator si mizeria care o lasa animale mai ies si au mancat pomi din fata casei.Faptul ca este ingradit cumva blocheaza accesul la cimitirul comunei.Terenu am inteles ca nu este pasune se afla in sat.
Ce pot face si încotro pot sa ma indrept?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
geetaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Caii pasc langa casa mea. ce pot face? cezarserv cezarserv Buna ziua. Langa mine exista un teren proprietate privata pe care un alt vecin isi lasa caii sa pasca, uneori liberi, nelegati. Mi-au stricat gardul, mi-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in locuinta de langa casa mea, vecinul aduce aprox ... Melania1605 Melania1605 Buna ziua! In locuinta de langa casa mea, vecinul aduce aprox 15-20 de vaci la muls si le lasa nesupravegheate peste noapte. Vacile nefiind supravegheate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o problema cu vecinul care a cumparat un ... Bilbao1962 Bilbao1962 Buna ziua, Am si eu o problema cu vecinul care a cumparat un teren linga mine, si este plecat in strainatate de 30 de ani. Terenul cu deschidere la strada ... (vezi toată discuția)