avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am fost deportat din UK dar copilul mi-a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am fost deportat din UK dar copilul mi-a ramas acolo ...

Buna ziua am fost deportat din UK dar copilul mi-a ramas acolo cu mama sa . Mentionez ca copilul este pe numele meu si e nascut in UK .Motivul deportarii a fost in urma unor fapte fara violență respectiv hartuire fara violență dupa cum a fost clasat , abuz si injurii adresate nr de urgenta respesctiv politie. Hartuirea a fost impotriva unei terțe persoane si nu a mamei.Dupa detentia de rigoare mi sa interzis intrarea in UK. As vrea sa știu daca e de competenta unui avocat roman, englez sau irlandez. Deoarece momentan rezidez in Republica Irlanda. Va rog sa ma lamuriti in aceasta chestiune. Va multumesc!

Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
Zamolxes, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:15, 28 Aprilie 2023
Problema este de competenta unui avocat englez...
Da, avocatul englez va poate lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale de la statul român. În urmă cu ceva timp ... Zamolxes Zamolxes Daune morale împotriva statului român. În urmă cu ceva timp am avut un proces de custodie în ceea ce a privit câștigarea copilului meu care sa născut ... (vezi toată discuția)
Reclamatie persoana ce are cazier si urmeaza sa plece sa lucreze la negru in uk CataAndrei CataAndrei Buna ziua tuturor, As vrea daca se poate sa ma sfatuiti in legatura cu o problema.Problema consta in faptul ca exista un tip ce se tine dupa fosta lui ... (vezi toată discuția)
Informatii urgente - abuz fizic si psihic in uk ContSters360356 ContSters360356 Buna tuturor.Incerc scurt sa prezint situatia mea,complicata de altfel.ma aflu in uk,casatorita in 2014 cu un cetatean pakistanez , venit aici ca ... (vezi toată discuția)