avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , probleme cu coloana lombara grave de ce nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , probleme cu coloana lombara grave de ce nu mi se ...

Buna ziua , probleme cu coloana lombara grave de ce nu mi se acorda CM , ma trimit la medicul de familie , medicul specialist nu mi acorda CM vreau sa stiu si eu DE CE , cind cer CM parca le cer luna de pe cer
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:48, 4 Mai 2023
Acordarea concediului medical se poate face de catre medic doar in urma unei examinari medicale detaliate. Se tine cont si de precedentele concedii acordate.
Daca nu vi se acorda concediu medical reiese ca afectiunile dvs. pot fi indreptate prin recomandari medicale privind efortul depus, etc.
Cu cinci hernii de disc, cifoza, lordoza, scolioza modificari degenerative la nivelul coloanei vertebrale , un cancer de sin ,abia ma deplasez , mai sunt si alte maruntisuri la nivelul coloanei care se vad la RMN nu puteti sa mi spuneti dv ca e vb de ce , de o ENTORSA simpla altul este motivul si tare as fi curioasa sa l aflu . Ce face un om care si a rupt un picior
Asa dintrodata sau sistat CM urile MINCIUNI
O seara buna
Cu afectiunile de care amintiti puteti depune dosar medical la comisia medicala din cadrul CJP in vederea pensionarii pe caz de boala. Nu mentionati cate zile de concediu medical ati primit deja in ultimul an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionat invaliditate grad3 in decembrie 2018în urma unei ... Fereastraalbastra Fereastraalbastra Sunt pensionat invaliditate grad3 in decembrie 2018în urma unei operații la coloana cervicală . Starea mea de sănătate s a agravat având din nou alte ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala sau renta viagera Edward199 Edward199 Buna ziua ! In ultimii 3 ani am facut 3 hernii de disc la acelasi angajator ! cum exista obligatia cu doctorul de medicina muncii , angajatorul nu vrea sa mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , recent am fost diagnosticat cu scolioza lombara , ... DrThrax2010 DrThrax2010 Buna ziua , recent am fost diagnosticat cu scolioza lombara , as dori sa stiu de cate ori pot sa cer concediu medical de la medicul de familie , odata pe luna ? (vezi toată discuția)