avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer vechime din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer vechime din strainatate

Ce documente trebuie sa cer din strainatate ( IRLANDA ) pentru a mi se inregistra in cartea de munca vechimea rezultata in urma a 4 ani lucrati acolo? Am lucrat cu contract de munca pe perioada determinata in perioada aprilie 2003 - februarie 2007,in baza unui permis de munca ,reinoit anual de catre angajatorul de acolo.
Care este institutia din Romania careia trebuie sa ma adresez pentru inregistrarea si recunoasterea vechimii realizate in urma muncii in IRLANDA ,aceasta tara fiind membra UE?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 26 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Perioadele de timp lucrate in strainatate de cetatenii romani se dovedesc cu actele originale emise de unitatile la care s-a desfasurat activitatea, in afara de cazurile in care, in conventiile incheiate de Romania cu alte state, se prevede altfel.

Pentru pensii este necesar sa aveti formularul E207 completat care poate fi însoţit de documente care atestă perioadele de asigurare sau cele echivalente realizate pe teritoriul Irlandei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in strainatate simona3 simona3 Buna ziua, As dori sa aflu cum se poate face dovada faptului ca ai muncit in strainatate ( Italia), in ultimii ani.Precizez ca nu imi trebuie aceasta ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata legal in strainatate mentionata in cartea de munca sorinci sorinci Buna ziua! Am lucrat legal, cu contract de munca si platirea taxelor, 1 an in Grecia (2007-2008) si 3 ani si jumatate in Irlanda (2008-2012). Am scrisori de ... (vezi toată discuția)
Munca prestata in strainatate crmnradu crmnradu O zi buna tuturor! As dori sa aflu daca o persoana care a lucrat aproximativ 3 ani in strainatate, in cadrul unei institutii publice, poate sa se angajeze in ... (vezi toată discuția)