avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! La 27 ani lucrati dintre care 18 ani grupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! La 27 ani lucrati dintre care 18 ani grupa a II a ...

Buna ziua! La 27 ani lucrati dintre care 18 ani grupa a II a si in continuare 14 ani de pensie de invaliditate,la cea varsta se poate trece de la pensia de invaliditate la cea de limita de varsta, luandu-se in considerare grupa a II a de munca si asimilarea anilor de invaliditate cu cei de contributivitate.Mentionez ca am varsta de 59 ani si 3 luni. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:25, 28 Aprilie 2023
-Barbat-Trebuia sa fie trecut la limita de varsta la implinirea varstei de 59 ani.
-Cereti relatii/informatii de la casa locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă merita să rămân în pensie de boala danutmarcel danutmarcel Daca pot ramane in pensie de boala si cum ma afecteaza? Anul trecut 4 mai am suferit un infarct ,acum sant in concediu medical Am lucrat 1an si 2 luni grupa 1 ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesii la pensie bunica1 bunica1 Ma numesc Marcel , sunt nascut la 12.12.1954 .Lucrez de 31 ani si 9 luni ca subinginer .Am beneficiat in aceasta perioada de 20 ani grupa II si 9 ... (vezi toată discuția)
Calcularea varstei de pensionare mutu_m mutu_m Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)