avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna Ziua, Dețin un garaj in clădirea unu bloc, De ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna Ziua, Dețin un garaj in clădirea unu bloc, De ce autorizații ...

Buna Ziua,

Dețin un garaj in clădirea unui bloc,
De ce autorizații as avea nevoie și de la cine pentru a monta un cort in fata acestuia( țin sa Menționez ca in fata garajului este un spațiu betonat de aproximativ 300mp neinscripționat pe jos cu vreun loc de parcare cumpărat. Proprietarii garajelor vecine parchează masina in fata acestora, la fel și eu)

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
Nwtiy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:01, 29 Aprilie 2023
De ce doriti sa montati un cort in fata garajului ?
Unde doriti instalarea cortului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa nu mai parcheze in curtea mea? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Ma deranjeaza foarte tare faptul ca diversi angajati ai firmelor din cladirile adiacente cladirii in care locuiesc, vin la servici si isi ... (vezi toată discuția)
Eterna intrebare : spatiul din fata garajului personal , garaj ... serpe66 serpe66 Spatiul/Parcarea din fata garajului personal si blocarea/obstructionarea caii de acces Deci : Garajul proprietate personala se afla sub un bloc. Vizavi de ... (vezi toată discuția)
Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)