avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator bloc incorect
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator bloc incorect

Este legal să refuz plata /lunară pentru administratorul de bloc, care greșește tabele/lunare de cheltuieli ?.
Am atras atenția As. proprietari, în mod verbal, în scris, fără rezultat.
Cel mai recent răspuns: Frunza 2023 , utilizator 09:36, 1 Iunie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamați la primărie, conform art.102 alin 1 litera e , din legea 196/2018, inclusiv pe cei care, din conducerea asociației, care au fost înștiințați în scris, nu si-au îndeplinit atribuțiunile.Listele de întreținere trebuie verificate și validate de către președintele de asociatie. Dacă nici cu reclamația nu aveți succes, apelați la instanța.

Nu puteti refuza însă să plătiți, chiar dacă sunt greșite. Doar dacă aveți o hotărâre favorabila în instanță.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal sa refuzati plata lunara cota parte din intretinerea lunara deoarece va asumati responsabilitatea sa acumulati sume cu titlu d erestanta care genereaza penalitati
Daca nu solutionati la nivelul asociatiei de proprietari,sesizati oficial serviciul specializat din primaria teritoriala
Mulțumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar asociație proprietari wazz wazz Membrii asociației proprietari refuza sa isi dea acordul pentru un cont bancar motivând ca e costisitor Cum pot fi obligați sa aibă cont bancar ... (vezi toată discuția)
Cont bancar obligatoriu pt asociații proprietari wazz wazz Care ar fi consecințele economice ale neconformării asociațiilor de proprietari de a deschide contul bancar, deci a eluda legea 196/2018. Poate funcționa o ... (vezi toată discuția)
Mărire abuzivă a suprafeței apartamentului luciangav luciangav Câțiva proprietari și-au mărit suprafețele apartamentelor mutând ușile de la intrare și închizând porțiuni din holul blocului. Cum se poate reveni, ... (vezi toată discuția)