avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare firma

Buna ziua,
Problema care o intampin este urmatoarea:

Daca suspend firma, administratorul care este angajat pe firma cu norma intreaga, poate beneficia de somaj ? Este angajat de 2ani pe firma, iar firma are toate datoriile la zi achitate.

Cu respect,
Istrate Madalin
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:52, 26 Ianuarie 2010
Da, il concediati cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului, datorita suspendarii activitatii firmei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare concediu crestere copil si daca exista posibilitatea de a intra in somaj xyz10092010 xyz10092010 tocmai ce am terminat concediul de crestere copil si as dori sa intru in somaj (firma fiind a mamei si nu o sa mai aiba activitate), va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru al doilea copil oana_ingrid29 oana_ingrid29 Buna seara,ma numesc Madalina si am o nelamurire. Am un baietel de 1 an si 11 luni si am ramas insarcinata in 2 luni.Beneficiez de indemnizatie pt baietel si ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic 2ani Veronicas Veronicas Buna ziua, Imi puteti spune daca dupa efectuarea concediul de crestere copil pe 2 ani am dreptul de la intra direct in somaj? Administratorul firmei imi spune ... (vezi toată discuția)