avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă esti începător și îți este reținut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă esti începător și îți este reținut permisul pentru ...

Dacă esti începător și îți este reținut permisul pentru o luna aceasta perioada se dublează și ajunge la 60 de zile?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:52, 30 Aprilie 2023
Nu există aceasta prevedere în codul rutier.
[ link extern ]
andrei2711 a scris:

Dacă esti începător și îți este reținut permisul pentru o luna aceasta perioada se dublează și ajunge la 60 de zile?

Ultima modificare: Duminică, 30 Aprilie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! recent mi a fost suspendat permisul pentru depășire ... Andrei19955 Andrei19955 Bună seara! Recent mi a fost suspendat permisul pentru depășire pe trecerea de pietoni... Agentul a scris în p.v . Suspendare pe 30 de zile, și mi a adus ... (vezi toată discuția)
Hotarare udecatoreasca definitiva dar necomunicate ionut.mitroi ionut.mitroi Buna ziua Am o nelamurire cu privire la o situatie recenta. Pe scurt, este vorba de o amenda contraventionala cf. codului rutier si suspendarea dreptului de ... (vezi toată discuția)
Probleme cerere micsorare pedeapsa permis retinut ghizda2006 ghizda2006 Buna ziua, Va spun pe scurt intamplarea mea cu IPJ Dolj. Pe data de 16 martie a.c. mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 60 de zile. In data de ... (vezi toată discuția)