avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem mai multi coproprietari, pe un teren care are 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem mai multi coproprietari, pe un teren care are 2 parcele, ...

Suntem mai multi coproprietari, pe un teren care are 2 parcele, unul dintre coproprietari doreste o parcela, ce act pot face eu pentru a lasa persoana respectiva sa ia parcela singura ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:21, 30 Aprilie 2023
O persoana vrea sa ia o parcela, iar ceilalți sa ramaneti coproprietari pe cealalta parcela?
Act de partaj, dar toti trebuie sa fiti de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu un singur titlu de proprietate si doi titulari mihaita70 mihaita70 Buna ziua. Mamei mele si vărului meu le-a fost retrocedata o suprafata de teren agricol, dar există doar un singur titlu de proprietate. Dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, situat pe trei parcele, impartit aleatoriu, in sensul ca o bucata are 6000 mp, alta 6,4 ha, alta ... (vezi toată discuția)