avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce reclamatie pot pune unei firme de livrari pachete ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce reclamatie pot pune unei firme de livrari pachete Spania-Romania ...

Ce reclamatie pot pune unei firme de livrari pachete Spania-Romania care mi-a livrat un pachet in Romania la 2 dimineata?
Cel mai recent răspuns: Catria , utilizator 11:04, 2 Mai 2023
Problema este ca l-a livrat timpuriu?
Pe viitor folositi Posta Romana si mergeti la ghiseu dupa ce va treziti. Asa, mai pe seara dar inainte de a inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am si eu o problema am fost cu cineva in masina care ... yonutp yonutp Bună ziua am si eu o problema am fost cu cineva in masina care era sofer de camion si avea haine furate pe care vroia sa le trimita acasa in Romania din ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)