avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica PFA norma pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica PFA norma pe venit

Buna ziua,
Am lucrat ca PFA in 2022 pana in luna iunie inclusiv, dupa care am desfiintat PFA-ul si m-am angajat pe CIM. Din pacate, am tot amanat depunerea declaratiei unice pentru anul 2022 si as vrea sa o depun acum. Am lucrat cu norma pe venit. Intrebarea mea este, pot depune doar o declaratie unica cu venituri pe jumatate de an sau trebuie sa depun o declaratie unica cu venituri pe tot anul dupa care sa depun o declaratie rectificativa, asa cum am auzit de la alte persoane?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:41, 1 Mai 2023
Depuneți acum direct declaratia unica doar pentru lunile pana la radierea pfa-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa Adrialexandra Adrialexandra Bună ziua,am o întrebare. Care sunt pașii de urmat pt a închide un pfa? Ce fac cu stocul de marfa? Trebuie sa merg cu casa de marcat undeva?mul (vezi toată discuția)
Radiere pfa din oficiu - inchidere activitate IoanaOanaR IoanaOanaR Buna ziua, Saptamana trecuta (2020) am aflat ca ORC a radiat PFA-ul meu din oficiu in martie 2019. In tot acest timp, eu am continuat activitatea pe pfa - ... (vezi toată discuția)