avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea eronată pe studiile medii!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea eronată pe studiile medii!

In anul 2015 am fost angajat pe studii medii desi aveam studii superioare finalizate.
După câteva luni de activitate am rămas în concediu de creștere a copilului.
În momentul de fata sunt funcționar public și m-ar ajuta foarte mult dacă s-ar putea transforma vechimea studiilor medii de la acel moment în vechime studii superioare.
Din situațiile întâlnite de dumneavoastră credeți că se poate face aceasta modificare?

Mulțumesc anticipat.

Toate cele bune.

Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
mariusvladut78, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariusvladut78 , utilizator 06:42, 3 Mai 2023
Acum am cautat contractul de munca.
Funcționar Economic-cod COR 431102- este trecut în contractul de munca.
M-ar ajuta ca această modificare să apară la Casa de Pensii pe documentele privitoare la stagiul de cotizare.
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
Functiile nu apar pe stagiul de coitizare ...nu aduc niciun beneficiu in plus la pensie.
Domnule Vasile,
Nu este vorba de bani în plus la pensie.
Este vorba că, pentru a avansa în următorul grad profesional m-ar ajuta acei ani vechime pe,, studii superioare,, !
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
In momentul in care ati postat Casa de pensii si stagiu de cotizare, despre altceva nu poate fi vorba decat despre pensie.

perioada care este cand ati fost functionar economic?
2015-2018

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajată secretar dactilograf tr ia la un spital ... Ramo Mihaela Ramo Mihaela Bună ziua! Sunt angajată secretar dactilograf tr IA la un spital municipal. Postul este cu studii medii. Am absolvit Facultatea de Științe Economice ... (vezi toată discuția)
Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)
Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)