avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În 2020 am luat în concesiune un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În 2020 am luat în concesiune un teren (în acte ...

Bună ziua.
În 2020 am luat în concesiune un teren (în acte apare ca pe teren este o construcție mica) iar eu am construit o cabanuta în locul respectiv dar fără autorizație de constructie.
Pot face cadastru și intabularea pt cabana? I mi puteți spune și care sunt demersurile în cazul în care se poate face? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Procura pentru vanzare kaoelena kaoelena am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in ... (vezi toată discuția)
Intabulare cabana ondina_onutz ondina_onutz Buna ziua, Am un teren primit in cocesiune de la Priemarie, este in intravilan, pe care mi-am construit o cabana moderna( casa) micuta din lemn, Se poate ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate constructie Denighisa Denighisa Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Bunicii mei sunt propietarii unui teren in bucuresti din anul 1957 in urma unui contract de vanzare-cumparare. ... (vezi toată discuția)