avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac si unde trebuie mers daca sotul vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac si unde trebuie mers daca sotul vrea sa ma ...

Ce trebuie sa fac si unde trebuie mers daca sotul vrea sa ma adauge in titlul de proprietate al apartamentului?
E nevoie de avocat/notar , sau se poate face personal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:01, 2 Mai 2023
Ca poate vinde sau dona, oricare din variante doar la notar.
Cum sa va adauge personal sa scrie cu.pixul pe titlu?Trebuie sa va vândă ,,doneze o cota parte din imobil operațiune care se face la un notarpublic..
doneze daca asa e expresia, deci doar prin notar public se poate ,multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
mariasab, utilizator
E vorba de donatie, cat sa apar pe titlul de proprietate( care s-a facut din "neglijenta" doar pe numele lui) noi locuind in afara Romaniei am facut o procura cu datele lui doar ,cand s-au semnat documentele ,iar acum am dori sa modificam ca sa fim amandoi trecuti cum e normal si corect.
Multumesc inca odata pt raspuns si amabilitate
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
mariasab, utilizator
doamna, daca ati cumparat in timpul casatoriri, bunul e comun chiar daca nu apareti pe contract.
dati detalii despre situatie ca sa nu alergati degeaba.

Alte discuții în legătură

Acte apartament sot si sotie ContSters212553 ContSters212553 Tatal meu a cumparat un apartament la care a participat si sotia cu 20% din valoarea apartamentului, desii in acte e trecut doar tatal meu,La anu vreau ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare. mama mea a vandut casa parintilor ... daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua! Am o intrebare. Mama mea a vandut casa parintilor ei si vrea sa imi dea mie banii pentru a cumpara un apartament. Eu sunt casatorita si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum poate un imobil sa nu faca obiectul partajului in caz de divort? Ema_cumparator Ema_cumparator Buna ziua, Sunt casatorita de 11 ani si am impreuna cu sotul meu, doi copii minori. Pana acum noi am locuit si in strainatate o perioada si nu ne-am ... (vezi toată discuția)