avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se poate recupera taxa de mediu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se poate recupera taxa de mediu?

Se poate recupera taxa de timbru. Finca ieu nu am recuperato am sunat la ANAF și mia zis că iei nu au primit nimica .
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:07, 3 Mai 2023
Bună ziua,

Da, se poate recupera. E proaspăt ordinul și probabil încă nu au fost informați. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_641...
Mecanismul se va aplica timp de cinci ani de la apariția OUG 93/2022, mai exact, până pe 29 iunie 2027. Solicitările de restituire, pe baza cărora se dau înapoi atât banii achitați ca taxă auto, cât și dobânda pentru perioada dintre momentul perceperii taxei și momentul restituirii acesteia, vor trebui depuse la Fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am depus actele solicitate de ajfp vrancea de restituire ... daniel cucu daniel cucu Buna ziua ! Am deous actele solicitate de AJFP Vrancea de restituire taxa auto poluare mediu in dec.2022. Mi s a raspuns sa astept Normele metodologice de ... (vezi toată discuția)
Acțiune recuperare timbru de mediu respinsă ca rămasă fără obiect. de ce a făcut anaf recurs? Ionela67 Ionela67 Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc ... (vezi toată discuția)
Buna am jucat la ruleta 85000 intr-o noapte intr-un cazino septi23 septi23 am jucat la ruleta electronica 85000 si imi punea numai cu cheia bani nu ma lasa sa bag io bani in bagomat, apareau tot felu de nereguli pe ecran si am ... (vezi toată discuția)