avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am dat in chirie un spatiu comercial unde functiona un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am dat in chirie un spatiu comercial unde functiona un magazin ...

Am dat in chirie un spatiu comercial unde functiona un magazin alimentar catre o alta firma.
Doresc sa vand si stocul de marfa firmei care a inchiriat spatiul.
Sunt produse care nu le pot factura in vederea recomercializarii , avand in vedere ca activitatea firmei mele era comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare preponderenta de produse nealimentare?
de exemplu vinuri imbuteliate in sticla, bauturi spirtoase, bere, cafea etc.

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru pfa alinutza_dada19 alinutza_dada19 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am fost sa infiintez o firma(pfa),dupa ce am completat actele mi s-a cerut coduri caen,si dupa ... (vezi toată discuția)