avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu si partenerul meu convietuim de 16 ani.in acest ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu si partenerul meu convietuim de 16 ani.in acest timp am construit ...

Eu si partenerul meu convietuim de 16 ani.in acest timp am construit impreuna o casa pe un teren concesionat de partenerul meu.partenerul meu are 2 copii dintr-o casatorie anterioara,eu 1 copil dintr-o casatorie anterioara.dorim sa facem un document legal,ca cei 3 copii sa mosteneasca cote egale din acest imobil.cum se numeste acest document,este suficient un testament al partenerului meu?.mentionez ca nu are alte bunuri,iar domiciliul din CI este in apartamentul proprietatea a mea si a fiicei mele in urma succesiunii dupa sotul meu decedat.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ligiasmeureanu , utilizator 14:04, 5 Mai 2023
Eu am proprietatea mea unde sa locuiesc,casa despre care vorbeam este o casa de vacanta.deci este suficient un testament din partea concubinului meu in favoarea celor 3 copii(doi ai lui si unul al meu)de a stapani cat doresc,impreuna, proprietatea?
Da
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederi legale moștenitori și testament AureliaGhe AureliaGhe Bună seara! Logodnicul meu mai are un copil dintr-o relație anterioara și noi împreună avem alți 3 copii. Toți cei 4 copii sunt minori. Casa în care ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire Ardelean Iulia Ardelean Iulia Am cumparat o casa impreuna cu partenerul meu, fiecare a platit jumatate din pretul casei, in contract e precizat \"in parti egale, in deplina proprietate cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,traiesc in concubinaj de 15 ani.in aceasta perioada am ... ligiasmeureanu ligiasmeureanu Buna ziua,traiesc in concubinaj de 15 ani.in aceasta perioada,am construit cu concubinul o casa de vacanta pe un teren concesionat de el de la primaria ... (vezi toată discuția)