avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Intentionez sa fac contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Intentionez sa fac contestatie la executare,dar din ...

Buna seara! Intentionez sa fac contestatie la executare,dar din pacate nu mai detin actele de la data imprumutului(acum 13 ani). Va rog sa ma ajutati cu un sfat despre cum as putea face rost de dosarul de imprumut! Eu sunt dat spre executare silita si as incerca sa merg la executor si sa-l rog sa-mi faca copie dupa dosarul de executare,dar nu stiu daca ma v-a ajuta. A2-a varianta ar fi sa incerc la banca si sa vad daca au cum sa ma ajute. Ar mai fi vreo varianta de a obtine actele? Multumesc!
Mergeti urgent la avocat.
Daca suma e mare apelati direct la avocat.

E posibil sa aveti câștig de cauza dacă nu ieșiți din termenul de 15 zile de contestatie la executare.

Executorii nu sunt prietenoși cu debitorii decât dacă decardeaza datoria.
Sa nu se ajungă la tergiversarea studiului.

Am niște povesti cu Executorii înspăimântătoare ...
Sunt ca balaurii cu 7 capete de ceva vreme.
Insa, deși au 7 capete povestea este și cu FAT Frumos.
Dar...poveștile sunt înspăimântătoare...La ce fac ei...
Abuzuri fără remușcări...

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 3 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ca sa invocați prescriptia, nu va trebuie contractul de imprumut.
Buna seara!Am fost azi la un avocat si mi-a zis sa merg la executor ca sa fac rost de acte,ca sa vada despre ce este vorba.

Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
gi-jane2, moderator
Buna dimineata! Da,am platit consultanta(totul costa in ziua de azi),dar nu mi s-a zis ca ar putea sa ma ajute dansul. Am fost trimis la executor ca sa iau copie dupa dosar. Am un sentiment ca nu-mi va da nici o copie si nu stiu ce voi putea face,cum sa-l constrang sa-mi dea.
Va va da copii, contra cost, desigur.

Alte discuții în legătură

M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. singura ... stanvasilesv stanvasilesv M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura ... (vezi toată discuția)
Somatie, executare silita cataed cataed Buna ziua. In anul 2010 am incheiat cu o banca un contrat pentru o descoperire de card. In aprilie 2012 am retras o suma de bani de pe card si deoarece, o luna ... (vezi toată discuția)
Vreau să închei un dosar de executare cu o plată anticipată. cum mă asigur că nu voi fi păcălită? ALY82 ALY82 Buna dimineata, Sotul meu a fost girant la un imprumut luat de fosta lui sotie. Aceasta nu a platit si nici nu ne-a anuntat ca nu vrea sa mai plateasca, el a ... (vezi toată discuția)