avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoanele renumerate pe baza de indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoanele renumerate pe baza de indemnizatie de serviciu au ...

Persoanele renumerate pe baza de indemnizatie de serviciu au dreptul la tichete de masa ca si angajatii cu contract de munca inregistrat la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:04, 5 Mai 2023
Despre ce categorie de personal vorbiti ?
Administrator de companie. Are indemnizatie, nu salar.
I se pot acorda si tichete daca se vrea?
i se pot acorda, numai daca este mentionat in actul de numire, in contractul de administrare/de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa retinute ptr abateri disciplinare user43 user43 Buna ziua, Compania la care lucrez a introdus o procedura [b]de sanctionare ptr abateri disciplinare prin retinerea tichetelor de masa.[/b] S-a intocmit ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou Gina Dorofte Gina Dorofte Buna ziua ..sunt angajatul unei societati.De craciun fiind zile libere legale am fost obligat sa vin la serviciu...nu m-am opus deciziei stiind faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)