avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie creștere copil Bună seara! De curând ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie creștere copil Bună seara! De curând am aflat că sunt însărcinată. Lucrez ...

Bună seara!
De curând am aflat că sunt însărcinată.
Lucrez de 17 ani, cu contract de muncă, fără întrerupere la aceeași companie, doar că venitul este mic.
M-ar interesa,dacă se poate, pt următoarele 6 luni să mă angajez la o alta societate, în paralel, pt a crește astfel veniturile.
Întrebarea mea este următoarea: la calculul indemnizației creștere copil, se vor lua ambele venituri? Se va face o medie a lor?
Adică, cel unde sunt angajată de 17 ani( știu că la calculul indemnizației se iau 12 luni din ultimele 24) la care se vor adăuga cele 6 luni??
Cel mai recent răspuns: simona14011983 , utilizator 09:57, 6 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la calculul indemnizației creștere copil, se vor lua ambele venituri... prin urmare, de exemplu, avem situatia:
- 12 luni eligibile primul loc de munca
- 6 luni eligibile al doilea loc de munca

Se aduna veniturile realizate la ambele locuri de munca , dupa care totalul se imparte la 12 .
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

la calculul indemnizației creștere copil, se vor lua ambele venituri... prin urmare, de exemplu, avem situatia:
- 12 luni eligibile primul loc de munca
- 6 luni eligibile al doilea loc de munca

Se aduna veniturile realizate la ambele locuri de munca , dupa care totalul se imparte la 12 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului daca... Georgia.TH Georgia.TH Buna ziua. va deranjez cu urmatoarea situatie pentru care va rog sa-mi acordati lamuririle necesare: sunt insarcinata in 2 luni (sarcina gemelara) iar din ... (vezi toată discuția)
Nu am 12 luni de munca CorinaElena20 CorinaElena20 Nu am 12 luni de munca , la actualul loc , am vreo 7 , nu pot lua o foaie sa dovedească ca am lucrat înainte unde am lucrat cu contract și sa se facă ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil MMicky MMicky Buna ziua, Sunt angajata din data de 3 iulie 2012. De curand am aflat ca sunt insarcinata si ca voi naste pe 22 iulie 2013, fix in luna in care voi face 12 ... (vezi toată discuția)