avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata, am rugamintea sa ma sfatuiti in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata, am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea speta- ...

Buna dimineata,
am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea speta- intr-un litigiu instanta dispune aplicarea unei amenzi judiciare pentru ca partea nu si-a indeplinit obligatia de a depune o serie de inscrisuri.Partea formuleaza cerere de reexaminare si jusitfica faptul ca la termenul de judecata pentru care trebuiau depuse inscrisurile se afla in situatie de incapacitate temporara de munca, fiind in spital.
Instanta care solutioneaza cererea de reexaminare o respinge pe motivul ca inscrisurile puteau fi depuse in tot intervalul cuprins intre cele doau termene de judecata si nu doar la termenul de judecata. acordat
As dori sa stiu ce cale de atac este cea mai oportuna de formulat impotriva Incheierii, care este definitiva
Va multumesc frumos pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:55, 5 Mai 2023
Mulțumesc frumos!
Consultați urgent un avocat să vedeți dacă se mai poate face ceva, și să nu ieșiți din termen.
Și din spital medicul dă bilet de voie pentru a se merge pănă la judecătorie.
Deci atenție, că nepăsarea se pedepseste, dacă boala nu va afectat deplasarea.

Dacă hotarârea este definitivă, nu mai puteți face nimic.
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reexaminare amenda judiciara tzuku51 tzuku51 In calitate de expert judiciar,am fost amendat de instanta.Nu are importanta motivul. Am facut cerere de reexaminare si cererea a ajuns la acelasi complet,in ... (vezi toată discuția)
Controverse cu privire la exceptia inadmisibilitatii apelului cezarad cezarad Va supun atentiei o speta. Un avocat este amendat de catre Judecatorie cu o suma sa zicem de 1500 lei. Acesta face cerere de reexaminare prin care solicita ... (vezi toată discuția)
Constitutia romaniei doru58 doru58 In cazul in care exista dubii ca, un articol, o lege, etc, incalca Constitutia Romaniei, cine, cum si unde poate reclama acest lucru? (vezi toată discuția)