avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Se mai elibereaza de la primarie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Se mai elibereaza de la primarie ,,Certificat pentru ...

Buna ziua,
Se mai elibereaza de la primarie ,,Certificat pentru atestarea posesiei sub nume de proprietar''-Anexa 1 pentru o constructie pentru care nu exista autorizatie de construire? Am inteles ca a fost abrogat Ordinul 633/2006. si nu se mai poate elibera.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:56, 5 Mai 2023
Se eliberează, doar ca se numește Anexa 26

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de făcut când un primar nu respectă legea? cui ar trebui să mă adresez? Schiopu Semfora Schiopu Semfora Ce este de facut daca un primar nu respecta legea(OUG 121 in Legea 7 [art. 36 alin (2)] cat si in Legea 50 [articolul 37 alin (5)])? Chiar dacă aceasta este ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil Ciprache Ciprache Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate schimba destinatia unui imobil, din grajd de lemn in locuinta tot de lemn, cu renovarile necesare, fara prea multe ... (vezi toată discuția)
Acte prima casa paulapetrutza paulapetrutza buna ziua, doresc sa accesez un credit prima casa pentru a cumpara o casa care are in curte si o anexa pentru care singurul act emis este un certificat de ... (vezi toată discuția)