avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atelier de detailing auto are nevoie de autorizatie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atelier de detailing auto are nevoie de autorizatie RAR?

Buna ziua,

Un atelier de detailing auto, care in principiu se rezuma la curatarea interiorului auto (aspirare, curatare bord/plastice), are nevoie de autorizatie RAR?
Se incadreaza la intretinere, are caen 4520, insa in RNTR nu am regasit la ce s-ar incadra sa fie nevoie de autorizatie. De la RAR mi s-a spus simplu ca "toti operatorii economici care desfasoara activitati de intretinere si reparatii trebuiesc autorizati", dar fara sa-mi specifice la ce mai exact. Practic in RNTR la intretinere se regasesc schimburi de ulei si inlocuire de consumabile.
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 08:46, 16 Mai 2023
Intrucat intrati la operatori economici care desfăşoară activităţi de întreţinere ...se cere autorizatie RAR
[ link extern ]
Mulțumesc pentru răspuns.
Insa în acel link nu am găsit pentru ce operațiune de întreținere s-ar putea cere autorizație, nu se fac schimburi de ulei sau piese.

Cornel Vasile a scris:

Intrucat intrati la operatori economici care desfăşoară activităţi de întreţinere ...se cere autorizatie RAR
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii detailing auto Robert Daniel Csaszar Robert Daniel Csaszar Buna, Vreau sa ma apuc de detailing auto pentru interior, mai exact aspir, sterg toate elementele din interior cu diferite spray-uri pentru diferite ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu autorizat rar ca sa pot repara autovehicule? filca nedelcu filca nedelcu am deschis un pfa in domeniul reparatii autovehicule,adica amprimit de la registrul comertului certificat de inregistrare,de la finante la fel am primit ... (vezi toată discuția)
Reparatia autoturismelor proprii adriancars adriancars Buna ziua,vin cu o intrebare ,detin o firma care are obiect de activitate principal comertul cu auto pana in 3,5t(caen 4511) , in statutul firmei avem si caen ... (vezi toată discuția)