avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala pt un copil ce are pensie de urmas
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala pt un copil ce are pensie de urmas

Va rog sa-mi spuneti daca pensia de urmas, pt un copil aflat in intretinere, afecteaza deducerea personala si in ce mod ?
Pensia de urmas este in suma de 350 lei si venitul brut este in suma de 850 lei .
Multumesc io .
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:05, 27 Ianuarie 2010
Intr-adevar atat in Codul fiuscal cat si in normele de aplicare copilul minor este considerat întreţinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea suplimentara minori dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat poate beneficia de deducere suplimentara pentru copilul minor care: Cazul 1: are un venit peste 250 lei, de pilda bursa de ... (vezi toată discuția)
Deduceri din salariu cris_deo cris_deo Buna seara. Platesc o pensie de intretinere de 300 de lei copiilor mei care stau cu sotia cu care sunt in divort si as vrea sa stiu in legatura cu deducerile ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara Vioreld Vioreld poate fi in intretinerea tatalui (la deducerea personala suplimentara) un nou nascut, desi mama acestuia este in concediu ingrijire copil (2 ani)? (vezi toată discuția)