avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... De ce nu se respecta prevederile constitutionale cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

De ce nu se respecta prevederile constitutionale cu privire ca ...

De ce nu se respecta prevederile constitutionale cu privire ca drepturile cetăteanului romăn? Am adresa de domiciliu in oras, dar stau mai mult la locuinta parinteasca pe care sint singurul proprietar! Platesc impozite la zi si mai ales am si domiciliul flotant care atesta ca locuiesc in cea mai mare parte in aceasta locatie! Ce trebuie sa fac pentru a bineficia de programul sponsorizat cu privire la instalarea de panouri? Este o rusine si o discriminare totala! Va rog sa ma îndrumati cu pasii de urmat pentru a bineficia de acest drept de finantare!
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
latiseni, utilizator
Cel mai recent răspuns: latiseni , utilizator 17:45, 7 Mai 2023
Va mutati domiciliul in casa la care doriti sa beneficiati.
Multumesc. Usor de spus, dar trebuie sa parcurg prea multe etape cu schimbarea domiciliului intr-un timp relativ scurt. Cred ca va ramîne pentru anul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen scoala de soferi robert19841209 robert19841209 Buna ziua, am o intrebare in legatura cu obtinerea permisului de conducere. Daca am domiciliul in alt judet dar unde stau am flotant de 9-10 luni. pot sa ... (vezi toată discuția)
Retrocedare imobil / chiriasi tudoranadriananc tudoranadriananc Buna.Sunt cu o dilema,pe care nu o pot descifra si cer ajutor.In anul 1997 am primit de la primaria orasului,o locuinta sociala.Dupa 2 ani,contractul de ... (vezi toată discuția)
Domiciliul dupa divort dory61 dory61 Buna seara, Va rog foarte mult,sa ma lamuriti intr-o problema.Eu sunt in divort cu sotul meu.Amandoi suntem la a doua casatorie.Nu avem copii impreuna si ... (vezi toată discuția)