avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce cota parte din moștenire (un apartament) revine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce cota parte din moștenire (un apartament) revine soțului ...

Ce cota parte din moștenire (un apartament) revine soțului supraviețuitor, după decesul soti ei) daca soția a avut și 2 copii din căsnicia anterioara. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:00, 7 Mai 2023
1/4.
Casa era bun comun? Ca daca da, jumatate din casa ii apartine de drept si va mai adauga 1/4 mostenita din cota sotiei.
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire stefanica1975 stefanica1975 Acum 7 ani a decedat soacra mea si a ramas dupa dansa o casa la tara,mostenita de dansa de la mama si un apartament achizitionat impreuna cu sotul. In acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune pungasa pungasa tatal meu a murit, am inteles ca daca apartamentul ii doar pe numele lui tata mie imi vine 3/4 din casa si mama 1/4..da?........dar daca apartamentul este si ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)