avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am si eu o mica intrebare. Intr-un proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am si eu o mica intrebare. Intr-un proces de partaj ...

Buna ziua,
Am si eu o mica intrebare. Intr-un proces de partaj am calitatea de parat. Reclamanta a cerut iesirea din indiviziune pentru niste terenuri, insa dupa efectuarea expertizelor s-a constatat ca exista erori materiale in titlul de proprietate si se impune rectificarea titlului de proprietate. Momentan nu putem face cerere de rectificare fiindca nu avem dovada calitatii de mostenitori nici unul din noi si atunci nu se poate face partajul. Intrebarea mea este cum ar trebui sa cer instantei sa respinga cererea reclamantei, ca inadmisibila sau nefondata?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sora ''invizibila'' lauryss lauryss Mama mea cand s-a casatorit,era si normal sa isi urmeze sotul,lasand in casa parinteasca fratele ei mai mic impreuna cu familia lui si inclusiv bunica ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!! giani62 giani62 Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor anulat parola16 parola16 Buna ziua. Am dezbatut mostenirea din partea bunicului si a bunicii la un notar public, eu fiind singura mostenitoare. Aveam 2 titluri de proprietate: 1- al ... (vezi toată discuția)