avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot folosi un cont "WISE pentru companii" pentru un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot folosi un cont "WISE pentru companii" pentru un SRL nou infiintat, in loc de cont bancar clasic?

Vreau sa imi deschid un SRL dar stau departe de orase cu filiale bancare.
Am posibilitatea de a deschide direct online un cont "WISE pentru companii" pentru SRL-ul respectiv.
E legal pentru ANAF acest tip de cont, sau trebuie neaparat sa am cont la o banca din Romania?
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
Laizi, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:43, 7 Mai 2023
La o banca din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intra-comunitar la livrarea marfii in alta tara Wieslaw Wieslaw Salut tuturor, O sa fiu foarte recunoscator daca cineva ma poate ajuta cu urmatoarea intrebare. Un SRL din Romania, care este inregistrata in scopuri TVA ... (vezi toată discuția)
Srl cont la transferwise robertsrl robertsrl Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt regulile pentru contul bancar al unui SRL. Eu as dori sa imi deschid contul pentru firma la Transferwise (acum e Wise), ... (vezi toată discuția)
Companie tip holding bob02008 bob02008 Buna ziua, vreau sa deschid un srl tip holding. Din ce am citit pe net, se vb doar de asociații unui holding, de companii și filiale. Mă interesează dacă ... (vezi toată discuția)