avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mediere in tâlhărie calificată. Bună ziua tuturor. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mediere in tâlhărie calificată. Bună ziua tuturor. In cazul ...

Mediere in tâlhărie calificată.
Bună ziua tuturor. In cazul unei persoane arestate preventiv, există posibilitatea de mediere in tâlhărie calificată
(Partea vătămata și-a recuperat prejudiciul)
Mediere pentru ce?
Mediere cu partea vătămată.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mediere pentru ce?

Buna ziua,

In cazul infractiunii de talharie calificata, partea vatamata poate da o declaratie cum ca a primi sumele de bani solicitate, cu titlu de daune morale sau materiala si ca nu mai are alte pretentii de la dumneavoastra.

Declaratia poate fi facuta in fata unui notar public, ori in fata instantei de judecata.

Raspunderea penala subzista, insa, la dozare pedepsei, va fi avuta imprejurarea platii daunelor solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere la talharie Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua. Prietenul meu a fost incadrat la o talharie calificata( doar intrand peste un om in casa , i a luat 200 de lei si celalalt inculpat, a amenintat ... (vezi toată discuția)
Mediere penala, despagubiri feriha feriha Stie cineva sa-mi spuna daca... victimele unui accident rutier, cu paguba totala, care declara la politie ca nu are pretentii (nu face plangere penala) pierde ... (vezi toată discuția)
Complicitate la talharie women women Buna ziua!Am si eu o problema si as dori un sfat de la dumneavoastra.Fratele meu este complice la o talharie calificata.Planul acestei talharii fiind facut de ... (vezi toată discuția)