avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Convocator adunare generala. Nu am avut registrul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Convocator adunare generala. Nu am avut registrul adunări generale(președinta ...

Convocator adunare generala.
Nu am avut registrul adunări generale(președinta de bol nu a vrut sa îl aducă la adunare)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 8 Mai 2023
Concret care este problema cu care va confruntati,procedura convocare adunare generala sau lipsa registrul unic pentru consemnat discutiile din cadrul adunarii generale?
presedinta de bol...

Ce ati dorit sa precizati??
Daca discutiile din cadrul adunarii generale nu au ptut fi consemnate in registrul unic al adunarilor generale,initial trebuie sa hotarati daca se pastreaza vechiul registru sau se deschide registru nou inseriat pagina cu pagina,se convoaca adunare reconvocata unde urmeaza ca discutiile sa fie consemnate in registru
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala extraordinara a proprietarilor tomasso tomasso La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea ... (vezi toată discuția)
Ședință adunare generală re_convocată bună ziua am o întrebare ... ZDantes ZDantes Ședință Adunare Generală re/convocată Bună ziua Am o întrebare cu privire la legea 196/2018, mai precis cu privire la convocarea, respectiv ... (vezi toată discuția)
Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la a.g.p. in termenul ... gambette gambette Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la A.G.P. in termenul prevazutprevazut de lege este de natura a conduce la anularea procesului de convocare? (vezi toată discuția)